banner
Cos: 0 produse
Total 0 lei
 
 
 
 
Produse Promotionale

Engino Wood series mega set
 
 
 

 
 
Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Utilizarea platformei site-ului DUMI.RO implica acceptarea termenelor și condițiilor exprimate în această pagină de termini și condiții.

 

Având în vedere serviciile terțelor companii interpuse în utilizarea site-ului nostru de către utilizatorul final, societatea noastră nu poate fi făcută responsabila pentru eventualele erori apărute în afișarea paginii noastre de web în browserul utilizatorilor. în lanțul de terțe companii care poarta un rol în furnizarea conținutului acestei pagini către browserul utilizatorilor sunt: compania care face găzduirea site-ului nostru, ISP-ul acesteia, ISP-ul utilizatorului final. Nu putem fi făcuți responsabili pentru eventualele erori apărute în urma diverselor configurări, modificări, up-grade-uri și perioadelor rezervate procedurilor de mentenanță.

 

Având în vedere ca pe site pot apărea link-uri către diverse pagini web, societatea noastră nu poate fi făcută responsabila pentru calitatea sau conținutul acestora. Răspunderea pentru acestea este purtata integra de către proprietarii legali ai acestora în cauza

 

Societatea noastră are dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care manifesta comportament sau limbaj inadecvat sau pe baza istoricului comenzilor refuzate.

 

Prin utilizarea web-site-ului DUMI.RO, toate operațiile de comunicare: vizualizarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății noastre, se realizează în mod electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificărilor de la DUMI.RO ART DESIGN în modalitate electronica, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin informările de pe site-ul web.

 

Toate imaginile, animațiile, textele, butoanele și scripturile, separat cat și împreuna ca tot unitar însemnând designul integral al web-site-ului DUMI.RO sunt proprietatea DUMI.RO ART DESIGN SRL si/sau a asociaților săi, si/sau a partenerilor săi, si/sau a furnizorilor săi, și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industriala. Utilizarea acestor elemente fără acordul scris al societății noastre atrage după sine acțiunea noastră de reglementarea situației. în cazul în care considerați ca site-ul nostru încălca vre-un drept de proprietate intelectuala ne puteți contacta pe adresa de mail office (at) dumi ro.

 

Prin utilizarea web-site-ului va angajați sa respectați legislația în vigoare și sa nu inițiați și susțineți acțiuni care pot periclita serviciile oferite, securitatea informației și funcționalitatea site-ului.

 

Prin utilizarea web-site-ului va angajați sa nu copiați, modificați, transmiteți și publicați conținutul site-ului și produsele de pe site.

 

Date fiind căile de comunicare cu societatea noastră, utilizatorii își asuma costurile conexe de comunicare legate de utilizarea web-site-ului și de solicitare a informațiilor adiționale. Societatea noastră nu poate fi făcută responsabila pentru pierderile financiare sau de orice fel prin folosirea neautorizata a contului de utilizator pentru achiziții prin intermediul web-site-ului DUMI.RO.

 

DATELE PERSONALE

 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a datelor, modificata și completata și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice DUMI.RO ART DESIGN SRL se obligat sa administreze în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați prin intermediul comunicărilor și mesajelor electronice.

 

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii au drept de acces asupra datelor cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii ne pot contacta utilizând adresa de mail office (at) dumi ro și de asemenea, se pot adresa justiției.

 

In cazul în care ați introdus date incorecte în sistem societatea noastră nu este responsabila și nu i se pot imputa costurile inițiale și suplimentare pentru livrări nefinalizate.

 

INFORMATII

 

Pe web-site-ul nostru se pot face comentarii asupra fiecărui produs acestea constând în păreri, sugestii, întrebări sau alte informații. Pentru acestea limbajul nu trebuie sa fie obscen, licențios, trivial, obscen, jignitor sau amenințător la adresa persoanelor sau entităților sau obiectelor. Utilizatorii care vor utiliza adrese false de e-mail sau vor promova alte produse decât cele de pe site sau alte site-uri de pe internet sau alte companii cat și utilizatorii care transmit mesaje de tip spam vor fi sancționate conform legilor în vigoare.

 

Societatea noastră își rezerva dreptul de a șterge orice astfel de conținut fără a i se cere argumentație sau despăgubiri.

 

Odată postat un comentariu pe site-ul DUMI.RO utilizatorii își dau acceptul pentru utilizarea acestuia de către societatea noastră pentru diverse acțiuni de promovare, informare, etc.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

 

Societatea noastră garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. DUMI.RO ART DESIGN SRL nu își asuma însa responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de DUMI.RO nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea noastră nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

 

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

 

DUMI.RO ART DESIGN SRL comercializează produsele înscrise pe site dar nu garantează ca descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet, toate acestea sunt cu titlu informativ. Societatea noastră nu își asuma responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabila pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru, produse pentru care DUMI.RO ART DESIGN SRL nu oferă nici o garanție, expresa sau implicita și societatea noastră nu garantează și nici nu va putea fi considerata responsabila în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

 

Pe site-ul DUMI.RO se fac actualizări periodice încercând menținerea conținutului actualizat, modificarea și adăugirea putând fi făcuta fără notificarea clienților. Disponibilitatea produselor va fi confirmata după caz la contactarea noastră sau la primirea comenzii, confirmând sau infirmând disponibilitatea produselor sau termenele lor de livrare. Cu toate acestea, descrierile, fotografiile și informațiile detaliate de pe site au caracter informative, iar împachetările produselor sunt cele standard, diverse accesorii fiind menționate dar nu neapărat incluse în pachetele standard ale producătorilor. Produsele sunt oferite în forma în care sunt primite de la furnizori și sunt oferite atâta vreme cat acestea sunt disponibile.

 

Societatea noastră nu va putea fi făcuta responsabila în cazul oricăror neconcordante sau lipsuri în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamație va fi adusa la cunoștința DUMI.RO ART DESIGN SRL în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre soluționare, clientul fiind informat despre evoluția respectivului incident pe măsură ce societatea noastră primește lămuriri de la producători.

 

Site-ul DUMI.RO și conținutul site-ului este realizat conform unui contract cu o companie de profil iar descrierea produselor și pozele produselor sunt furnizate cu acordul producătorilor, distribuitorilor sau furnizorilor locali. Informațiile detaliate, titlurile de prezentare și pozele sunt cu titlu informative, produsul final livrat putând avea eventuale diferențe de culoare sau aspect.

 

Pentru produsele pentru care termenul de livrare depășește 8 săptămâni sau nu mai sunt disponibile, societatea noastră va notifica după comanda clienții termenele de livrare, comenzile pentru aceste produse putând fi anulate sau livrate parțial la notificare scrisa a clientului.

 

Pentru produsele comandate de pe site reparația sau depanarea produselor va fi făcuta exclusive de furnizorul sau producătorul acestora, respectându-se termenele de reparative și livrare ale acestora.

 

In cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date sau nu au fost actualizate corespunzător, DUMI.RO ART DESIGN SRL își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, daca livrarea nu s-a efectuat încă.

 

RETURUL PRODUSELOR

 

Veți putea returna produsele în cazul în cate livrarea nu corespunde cu comanda dumneavoastră, ați primit alte produse, caz în care trebuie sa ne contactați cat mai curând posibil, cheltuielile de retur fiind suportate de compania noastră.

 

Veți putea returna produsele în cazul în care livrarea a fost compromisa la transport, coletul primit fiind vizibil deteriorate, iar livrarea va fi făcuta extinzând termenul pana la sosirea unui set înlocuitor de produse comandate. Cheltuielile de retur și de livrare fiind în acest caz suportate de societatea noastră.

 

Clientul poate denunța unilateral contractul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Returul se face în coletul original cu ambalajul aferent și cu toate accesoriile livrate, cu etichetele intacte și documentele de însoțire. Cheltuielile de retur vor fi suportate în întregime de comparator iar rambursul contravalorii produselor se va face integral în maxim 30 de zile de la retur. DUMI.RO ART DESIGN poate refuza returul daca produsele prezintă defecte: spărturi, lovituri, zgârieturi, tăieturi, îndoituri sau crăpături, urme de umezeala, accesorii sau componente lipsa, pagini lipsa, produse activabile electronic deja activate. în cazul în care remedierea defectelor este posibila, societatea noastră își rezerva dreptul de a retine din suma ce trebuie restituita contravaloarea reparației transmițând înștiințarea clientului.

 

In conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 clientul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte :

1. contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant; 
2. contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; 
3. consumabile (cartușe,tonere, baterii,lămpi, capuri de printare, cuptoare, drum unit-uri etc) sau produse care conțin consumabile - ex. : aparatele de birou (imprimante, multifuncționale, faxuri, etc) care au fost utilizate ; cartușul, în cazul în care acesta nu este montat deja în aparat de producător, nu are voie sa fie desigilat și montat în aparat; 
4. înregistrările audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care au fost desigilate de către consumator; (licențe software, cârti audio, cârti, muzica, film pe CD/DVD); 
5. Ziare, reviste, jurnale - magazin ; 
6. produsele a căror sigilii au fost desfăcute - produsul trebuie returnat sigilat; 
7. Starea aparatelor și produselor achiziționate trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menținute intacte ; 
8. în cazul aparatelor de îngrijire personala (epilatoare, aparate de ras etc), acestea nu pot fi returnate după desigilare sau folosirea o singura data ;

 

Nu se pot returna în nici o situație: 

1. Produsele ale căror sigilii au fost desfăcute - produsul trebuie returnat sigilat; 
2. Starea aparatelor și produselor achiziționate trebuie sa fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menținute intacte ; 

 

Cererile de retur vor fi trimise la adresa de mail office (at) dumi ro insotite de datele complete ale clientului, produsului și motivului pentru care se face returul.

 

Datele noastre de contact pentru orice sugestii recomandări sau observații sunt:

 

DUMI.RO ART DESIGN SRL

Mobil : +40 724 270 555

Email : office (at) dumi  ro

Timisoara 69, Bl. C13, Ap. 31, Bucuresti, Sector 6, COD 061322, ROMANIA

CUI 28421298

J40/5418/2011 

 

Formular retur

Nume*
Email*
Telefon*
Nr. factura*  Exemplu: FF   2555
Produsul*
Cantitate*
Data livrarii produsului*
Motiv retur *
Observatii:
(alt motiv)