banner
Cos: 0 produse
Total 0 lei
 
 
 
 
Produse Promotionale

Claviatura M-Audio 88es
 
 
 

 
 
Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII
 
Utilizarea platformei site-ului DUMI.RO implică acceptarea termenilor și condițiilor exprimate în această pagină de termini și condiții.
 
Având în vedere serviciile terțelor companii interpuse în utilizarea site-ului nostru de către utilizatorul final, noi nu putem fi făcuți responsabili pentru eventualele erori apărute în afișarea paginii noastre de web în browserul utilizatorilor. În lanțul de terțe companii care poarta un rol în furnizarea conținutului acestei pagini către browserul utilizatorilor sunt: compania care face găzduirea site-ului nostru, ISP-ul acesteia, ISP-ul utilizatorului final. Nu putem fi făcuți responsabili pentru eventualele erori apărute în urma diverselor configurări, modificări, up-grade-uri și perioadelor rezervate procedurilor de mentenanță.

Având în vedere că pe site pot apărea link-uri către diverse pagini web, noi nu putem fi făcuți responsabili pentru calitatea sau conținutul acestora. Răspunderea pentru acestea este purtata integral de către proprietarii legali ai acestora în cauză.

Site-ul Dumi.ro este destinat unor anunțuri personale de vânzare a unor articole în majoritate utilizate, parțial noi, care sunt disponibile pentru vânzare. Produsele nu sunt returnabile, mai ales prin natura prețului acestora de cele mai multe ori este mai mic decât prețul transportului. Prețul transportului sau preluarea articolelor va fi suportată de către beneficiar. Preferabil să solicitați probarea sau verificarea produselor la preluare.

Ne rezervăm de asemenea dreptul, în funcție de mărimea produsului, distanța până la beneficiar sau disponibilitatea noastră, să refuzăm colaborarea pentru anumite solicitări. De asemeni putem lua în considerare comportament sau limbaj inadecvat sau istoricul comenzilor refuzate.

Prin utilizarea web-site-ului DUMI.RO, toate operațiile de comunicare: vizualizarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate nouă, se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor noastre în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin informările de pe site-ul web.

Toate imaginile, animațiile, textele, butoanele și scripturile, separat cât și împreuna ca tot unitar însemnând designul integral al web-site-ului DUMI.RO sunt proprietatea noastră și/sau a asociaților noștri, și/sau a partenerilor noștri, și/sau a furnizorilor noștri, și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Utilizarea acestor elemente fără acordul scris al nostru atrage după sine acțiunea noastră de reglementarea situației. În cazul în care considerați că site-ul nostru încălca vre-un drept de proprietate intelectuală ne puteți contacta pe adresa de mail teo (at) dumi ro.

Prin utilizarea web-site-ului vă angajați să respectați legislația în vigoare și să nu inițiați și susțineți acțiuni care pot periclita serviciile oferite, securitatea informației și funcționalitatea site-ului. Prin utilizarea web-site-ului vă angajați să nu copiați, modificați, transmiteți și publicați conținutul site-ului și produsele de pe site pe alte site-uri sau medii de informare electronice sau tipărite.


Date fiind căile de comunicare cu noi, utilizatorii își asumă costurile conexe de comunicare legate de utilizarea web-site-ului și de solicitare a informațiilor adiționale. Partea noastră nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderile financiare sau de orice fel prin folosirea neautorizată a contului de utilizator pentru achiziții prin intermediul web-site-ului DUMI.RO.

DATELE PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a datelor, modificată și completată și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice ne obligăm să administrăm în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați prin intermediul comunicărilor și mesajelor electronice. în ceea ce privește acest aspect societatea care a realizat acest website poate confirma securizarea la accesarea datelor personale și faptul ca ele nu pot fi accesate public de terțe părți.

Conform Legii nr. 677/2001, dumneavoastră, utilizatorii aveți drept de acces asupra datelor cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii ne pot contacta utilizând adresa de mail de contact. În cazul în care ați introdus date incorecte în sistem nu purtăm nici o răspundere și nu ni se pot imputa costuri inițiale și suplimentare pentru livrări nefinalizate.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul informatic utilizat pentru hostarea site-ului. Totuși nu ne asumăm însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantăm faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de noi nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, nu răspundem pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

RESPONSABILITAȚI PRIVIND PRODUSELE

Pentru produsele comercializate șnscrise pe site nu garantăm că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet, toate acestea sunt cu titlu informativ. Nu ne asumăm responsabilitatea și nu putem fi făcuți responsabili pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru, produse în majoritate sunt utilizate, doar parte dintre acestea fiind noi, lucru mentionat în anunt. Nu oferim nici o garanție, expresă sau implicită și nu garantăm și nici nu vom putea fi considerați responsabili în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

Pe site-ul DUMI.RO se fac actualizări periodice încercând menținerea conținutului actualizat, modificarea și adăugirea putând fi făcuta fără notificarea dumneavoastră. Disponibilitatea produselor va fi confirmata după caz la contactarea noastră sau la primirea comenzii, confirmând sau infirmând disponibilitatea produselor sau termenele lor de livrare. Cu toate acestea, descrierile, fotografiile și informațiile de pe site au caracter informativ, iar împachetările produselor sunt minimale pentru expediție, iar coletele vor conține minimul menționat în anunț dar nu neapărat toate componentele și accesoriile incluse de producător. La expedierea coletelor noi vom fotografia pachetul pentru a proba diversele aspecte legate de starea și conținutul acestora. Orice reclamație privitoare la starea și conținutul coletului la primire va fi menționată imediat la primirea acestuia și va fi notificată și compania de curierat. Orice reclamație privitoare la conținutul coletului, altul decât cel menționat în anunț poate fi transmisă în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând verificarea cu fotografiile inițiale și soluționarea incidentului.

Site-ul DUMI.RO și conținutul site-ului este realizat în mod simplu prin fotografierea și crearea unor descrieri formale și minimale ale produselor. Informațiile, titlurile de prezentare și pozele sunt cu titlu informativ, produsul final livrat putând avea eventuale diferențe de culoare sau aspect. In cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date sau nu au fost actualizate corespunzător, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a vă anunța în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

RETURUL PRODUSELOR

Produsele nu sunt returnabile de vreme ce acestea nu sunt noi și acest lucru este asumat și luat la cunoștință de către dumneavoastră.
 
Datele noastre de contact pentru orice sugestii, recomandări sau observații sunt:
Mobil : +40.724.270.555
Email : teo (at) dumi  ro